Tatyana_Georgieva_Logo_Deep_Green
Book-Cover-Mockup-Banner

Наръчник за преодоляване на тревожността

Тревожността ни причинява голям дискомфорт, сякаш губим контрол върху живота си. Как можете да овладеем страховете си, преди те да ни подчинят изцяло?
Подготвих този наръчник, за промяна на негативния начин на живот, преодоляване на безпокойството и възприемане на много по-здравословни навици на емоционално ниво.

без отстъпка
29 лв.
✓ Цена на помагалото без отстъпка и без допълнителни ползи
Поръчай тук
10% отстъпка
26.10 лв.
✓ Медитация за спокоен и релаксиращ сън
✓ Бюлетин с безплатни помагала
✓ Запазени отстъпки за предстоящи услуги
Поръчай тук

Мнения

Споделено от пациенти

Препоръчвам психолог Георгиева защото за нея са важни не парите а резултатите и защото влага цялото си сърце в работата. Препоръчвам я на всеки който търси добър психолог който го е грижа за пациента.

К. К. / София

Обиколих много психолози преди да открия Татяна Георгиева. Това което според мен я прави различна от останалите е това че е истински загрижена и че е истински съпричастна. Нейната цел е наистина да помогне.

В. Б. / София

Благодаря ти Таня за разбирането и за помощта. Вече излизам спокойно от къщи и съм направо нов човек. Супер си!

С. М. / София

Татяна Георгиева ни помогна изключително много когато имахме проблеми с нашата дъщеря. Изключителен професионалист с уникален подход към децата.

Ц. B. / София

Татяна Георгиева е професионалист с много добра теоритична подготовка и индивидуален подход към всеки търсещ помощ. За мен консултациите се имаха много добър резултат. Препоръчвам горещо!

Т. Г. / София

Таня е прекрасен човек, с който се работи и говори лесно. Нейната откритост и отдаденост са забележителни, за което ѝ благодаря!

И. С. / София

Татяна Георгиева

клиничен психолог

Да помагам на хората в техните трудности и проблеми – това е моето призвание и отговорност. Обичам работата си и зная, че психологията може да допринесе за позитивна промяна в живота на всеки човек, каквито и трудности да преживява. 

запазете час за консултация