Tatyana_Georgieva_Logo_Deep_Green

Наръчник за преодоляване на психическото напрежение и стреса

Тревожността и стресът ни причиняват голям дискомфорт, сякаш губим контрол върху живота си.

Как можем да овладеем своето нервно напрежение, преди да ни подчини изцяло? Как да спрем да съсипваме своето здраве и да започнем да водим спокоен и пълноценен живот? Възможно ли е да победим стреса и безпокойството без лекарства и странични ефекти?

Пим Кейперс, професор по Клинична Психология в Университета Врие Амстердам заявява: „Техники за самопомощ са разработвани и тествани в десетки проучвания в продължение на почти 40 години. Нашето скорошно изследване ясно показа, че техниките за самопомощ при тревожни разстройства и стрес са ефективни, осъществими и работещи за много пациенти.“

Ето защо написах този наръчник с желанието да помогна на всеки, чийто живот е засегнат от стреса и тревожността, като изведа най-успешните техники за преодоляване на този ежедневен бич за съвременното ни общество с цел възприемане на много по-здравословни навици на емоционално ниво. Открийте работещи техники за самопомощ в моя наръчник сега! Без лекарства и странични ефекти!

без отстъпка
30 лв.
✓ Физическо копие без отстъпка
Поръчай тук
онлайн копие с 20% отстъпка
24 лв.
✓ Подарък - медитация за спокоен и релаксиращ сън
✓ Подарък - месечен бюлетин с помагала
✓ Подарък - запазени отстъпки за предстоящи услуги
Поръчай тук

Мнения

Споделено от пациенти

Препоръчвам психолог Георгиева защото за нея са важни не парите а резултатите и защото влага цялото си сърце в работата. Препоръчвам я на всеки който търси добър психолог който го е грижа за пациента.

К. К. / София

Обиколих много психолози преди да открия Татяна Георгиева. Това което според мен я прави различна от останалите е това че е истински загрижена и че е истински съпричастна. Нейната цел е наистина да помогне.

В. Б. / София

Благодаря ти Таня за разбирането и за помощта. Вече излизам спокойно от къщи и съм направо нов човек. Супер си!

С. М. / София

Татяна Георгиева ни помогна изключително много когато имахме проблеми с нашата дъщеря. Изключителен професионалист с уникален подход към децата.

Ц. B. / София

Татяна Георгиева е професионалист с много добра теоритична подготовка и индивидуален подход към всеки търсещ помощ. За мен консултациите се имаха много добър резултат. Препоръчвам горещо!

Т. Г. / София

Таня е прекрасен човек, с който се работи и говори лесно. Нейната откритост и отдаденост са забележителни, за което ѝ благодаря!

И. С. / София

Татяна Георгиева

клиничен психолог

Да помагам на хората в техните трудности и проблеми – това е моето призвание и отговорност. Обичам работата си и зная, че психологията може да допринесе за позитивна промяна в живота на всеки човек, каквито и трудности да преживява. 

запазете час за консултация