Татяна георгиева

клиничен психолог

Понякога животът ни поднася предизвикателства, с които трудно можем да се справим сами. Изисква се смелост да признаем, че се нуждаем от помощ, но именно това осъзнаване е и първата крачка към необходимата промяна.

Може би се намирате в период от живота си, който ви сблъсква с емоционални трудности? Или сте впримчени в болезнени взаимоотношения, от които не виждате изход?

Каквото и да се случва, аз съм тук, за да ви помогна.

Клиничен психолог Татяна Георгиева

Казвам се Татяна Георгиева и съм клиничен психолог. Работя с възрастни и деца. Да помагам на хората в техните трудности и проблеми – това е моето призвание и отговорност. Обичам работата си и зная, че психологията може да допринесе за позитивната промяна в живота на човек, каквито и трудности да преживява.
Именно това бе и причината да започна да се занимавам с психология. В хода на практиката си изградих свои собствени подходи, които изследват емоциите и мислите по пътя към справянето с трудностите.

Предлагам ви безопасна, безпристрастна и подкрепяща среда, базирана на доверие и партньорство. Моята роля на клиничен психолог е да ви помогна да изследвате корените на проблемите си и да ги преосмислим заедно, за да продължите напред към един по-здравословен и щастлив живот.

Едно от предизвикателствата в работата ми е определянето на правилния тип помощ. Вярвам, че няма универсален подход към терапията. Всички ние живеем в сложен свят, който често ни обърква, разочарова и наранява. Случва се да сме гневни, тъжни, изгубени. Случва се да изпитаме непознати, плашещи емоции, с които не знаем как да се справим. Тук идва моята роля – да разбера вашите нужди и да ви подкрепя по пътя към осъществяването им.

На всеки клиент се предлага специално разработена за нуждите и целите му методология. Комбинирам най-доброто от когнитивно-поведенческата (КПТ) и психодинамичната терапия, за да приложа един обширен и холистичен подход, създаден специално за вас. Тези персонализирани сесии ще ви помогнат да разберете своите мисли, чувства и действия, за да реагирате адекватно на случващото се в живота ви.

За мен е от огромно значение вие да разберете какви стъпки предлагам и заедно да подходим към осъществяването им. Нещо повече – аз често ще разчитам на вашите мнения и мисли, които възникват по време на терапевтичния процес. Пълноценното ви участие във всяка една стъпка и обратната връзка ще помогнат да извървим пътя към  вашето щастие.

Запомнете, че не сте сами. Консултацията с клиничен психолог ще ви даде не само разбирането и подкрепата, от които се нуждаете, но и конкретни стратегии за краткосрочно и дългосрочно разрешаване на проблемите, пред които сте изправени.

Образование и квалификации:

Диплома бакалавър Татяна Георгиева